Onze missie

Studie.com werd opgericht als een online encyclopedie van essays en research papers over talloze onderwerpen. Vanaf het begin was het doel om een plaats waar studenten vrijelijk ideeën en informatie kunnen uitwisselen op een manier die hielp om het leren van soms lastige onderwerpen te creëren. Immers, is het niet makkelijk om te beginnen met het schrijven over onderwerpen waar je nauwelijks iets over weet. Daar bovenop, geven leraren soms opstellen op zonder de juiste instructie, of ze zijn niet beschikbaar op de tijden dat de studenten het opstel moeten schrijven.

Studie.com streeft naar een online educatieve hulpbron voor studenten die hulp nodig hebben bij het schrijven en hun huiswerk in tijden wanneer het meestal niet beschikbaar is. We willen studenten helpen slimmer en efficiënter te werken, in plaats van lange uren achter een computer monitor te verspillen. Studie.com inspireert studentenwerk door voort te bouwen op het ingebrachte werk van anderen.


Waar We Tegen Zijn

Studie.com is een gratis gemeenschap gecreëerd om studenten te helpen bij het realiseren van betere cijfers door slimmer te werken, niet harder. Dat gezegd hebbende, zijn wij 100% tegen plagiaat en het indienen van het werk van anderen als je eigen. Gebruik Studie.com om geïnspireerd te worden met nieuwe ideeën, maar ken mensen de eer toe die ze verdienen wanneer je ideeën van anderen leent.